Bine ai venit!
Cos Cumparaturi 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cos.

Ulei de Nuca De Cocos 175g

in Stoc

Cod produs: PN10083
29,00 RON
Efecte benefice ale utilizarii produsului:
- ingrijirea parului,
- tratarea matretii,
- ingrijirea pielii,
- astenie,
- deodorant (impreuna cu un ulei volatil adecvat),
- lubrifiant sexual (a nu se folosi in acelasi timp cu prezervativul).
Informatii Suplimentare
ProducatorSteaua Divina
AmbalareBorcan 175ml
IngredienteUlei ecologic din nucă de cocos (Cocos Nucifera) 100%, presat la rece.
UtilizarePoate fi utilizat pentru uz extern si intern. Intern: Pentru adulti: cate 3 lingurite de 1-2 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa. Pentru copii: cate 1 lingurita de 1-2 ori pe zi cu 30 minute inainte de masa. Poate fi folosit la salate sau prajituri. Extern: pentru ingrijirea parului; ingrijirea pielii; astenie - prin masaj al pielii capului; ca deodorant; ca lubrifiant sexual.
ContraindicatiiAlergie la nuca de cocos.
Afectiuni tratateAstenie, Performante sexuale, Tratarea matretii
Ingrediente principaleCocos
Conditii pastrareA se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet. Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C.
CalitateConform SR EN ISO 9001 TUV THURINGEN Germania.

Descriere Ulei de Nuca De Cocos 175g

Uleiul de nuca de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, cum ar fi de Fier ) si datorita continutului ridicat de grasimi saturate (acidul lauric). Uleiul de nuca de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza. Este ideal si pentru gatit fiind mai putin predispus la deteriorare atunci cand este incalzit la temperaturi inalte.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Ulei de Nuca De Cocos 175g

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Pret
Valoare
Calitate