Puteti achita comanda de pe Natura4All folosind urmatoarele modalitati de plata:

 

PLATA RAMBURS

Puteti opta pentru plata ramburs a produselor (numerar in momentul livrarii) pe baza facturii ce insoteste coletul livrat prin curier - Porumbelul Curier.

 

PLATA ONLINE PRIN CARD BANCAR

Puteti plati online pe Natura4All in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (includem aici si cardurile obisnuite, de salarii).

 

Optand pentru plata prin card, veti fi directionat catre o pagina securizata, unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. PlatiOnline.ro functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda, banii vor fi doar blocati in contul dumneavoastra, iar atunci cand se poate face dovada primirii precomenzii de catre client, banii vor fi transferati din contul cardului dumneavoastra in contul nostru. In cazul in care expedierea produsului nu a fost facuta in timp util, suma va fi deblocata in maximum 30 zile, conform legilor in vigoare. Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

 

Tranzactiile efectuate cu cardul vor aparea pe extrasul de cont al titularului de card cu numele: natura4all.com.